فروش اقساطی - چکی انواع پارتیشن اداری | پارتیشن پرچین
فروش اقساطی - چکی انواع پارتیشن اداری | پارتیشن پرچین
پارتیشن نوعی جداکننده عمودی کاذب است که برای تقسیم بندی و جدا کردن قسمت های مختلف فضاهای بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد.
پارتیشن نوعی جداکننده عمودی کاذب است که برای تقسیم بندی و جدا کردن قسمت های مختلف فضاهای بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد. این المان در سال های قبل تنوع چندان بالایی نداشت اما امروزه در جنس ها، طرح ها و رنگ های مختلف دقیقا مطابق با سلیقه و خواست کارفرما و متناسب با کاربری و سبک دکوراسیون محیط موردنظر، طراحی و تولید میشود. از همین رو بسیاری از افراد ترجیح میدهند برای جداسازی محل کار یا زیباسازی محل زندگیشان از آن استفاده کنند و به این ترتیب نهایت بهره را از فضا ببرند.
ساخت پارتیشن در مقایسه با دیوارکشی های معمولی با استفاده از مصالح ساختمانی، مقرون به صرفهتر است. ولی مطمئنا شما اگر به پارتیشن متراژ بالا احتیاج داشته باشید و بخواهید این متراژ پارتیشن تماما با استفاده از باکیفیتترین متریال ها ساخته شود، مطمئنا باید هزینه زیادی بپردازید. و پرداخت این مبلغ به صورت یکجا، ممکن است برای شما سخت باشد. ما در مجموعه پارتیشن پرچین برای شما عزیزانی که در این شرایط اقتصادی نابسامان، توان پرداخت نقدی هزینه پارتیشن را ندارید، شرایط فروش اقساطی و همچنین خرید با چک بانکی مدت دار را درنظر گرفته ایم.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پارتیشن، انواع و قیمت آن در این صفحه از پارتیشن پرچین با ما همراه باشید.
انواع پارتیشن از نظر کاربرد
پارتیشن بر اساس جنسی که دارد به 3 نوع آلومینیومی، چوبی و شیشهای تقسیم میشود که در مقالات و صفحات دیگر سایت، مفصلا درباره آن ها صحبت کرده ایم. این المان همچنین بر اساس کاربردی که دارد نیز به دو دسته تقسیم میشود که عبارتند از؛
پارتیشن اداری
معرفی پارتیشن اداری
پارتیشن اداری نامی است که برای انواع پارتیشن هایی که در محیط هایی غیر از خانه ها، نصب میشوند بکار میرود. یعنی شما علاوه بر ادارات، میتوانید از این مدل جداکننده ها برای تقسیم بندی محیط های تجاری و صنعتی نیز استفاده کنید.
بهترین متریال برای ساخت پارتیشن اداری چیست؟
بالاتر گفتیم که پارتیشن ها بر اساس جنس و متریالی که در ساخت آن ها بکار رفته به انواع گوناگون تقسیم میشوند. تنوع جنس این جداکننده ها باعث شده تا بسیاری از افراد قبل از ثبت سفارش، مردد باشند که کدام یک از پارتیشن های آلومینیومی، چوبی یا شیشهای بهتر است و طول عمر و ماندگاری بیشتری دارد؟!
قبل از این که بخواهیم بهترین متریال برای ساخت پارتیشن اداری را خدمتتان معرفی کنیم باید بگوییم که سبک دکوراسیون محیط، تعیین میکند که جنس و طرح پارتیشن به چه شکل باشد. به طور مثال در بخش اداری شرکت های تازه تاسیس یا اداراتی که دکوراسیون مدرن دارند غالبا از پارتیشن شیشهای فریم لس یا پارتیشن چوبی استفاده میشود. در عوض برای ادارات و سازمان هایی که قدیمی اند یا در مراکز پزشکی و درمانی اکثرا پارتیشن ها جنس آلومینیومی دارند. پس شما باید این موضوع را در اولویت قرار دهید!
و اما در رابطه با طول عمر و ماندگاری بیشتر، قطعا پارتیشن آلومینیومی رتبه اول را به خود اختصاص میدهد. البته به شرط این که تماس مستقیم با آب نداشته باشد و در محیط مرطوب قرار نگیرد. جایگاه دوم طول عمر و ماندگاری بالا در میان انواع پارتیشن اداری به پارتیشن MDF تعلق گرفته و پارتیشن شیشهای در انتهای لیست قرار میگیرد. زیرا همانطور که میدانید شیشه حساس و شکننده است! البته این مدل پارتیشن اداری از برخی جهات مانند مقاومت در برابر رطوبت، عملکردی بهتری نسبت به مدل های آلومینیومی و چوبی دارد اما در مجموع نگهداری و مراقبت از آن دشوارتر است و احتمال شکستگی و خرابی آن بالاست.
قیمت پارتیشن اداری در پارتیشن پرچین
در حالت کلی قیمت نهایی پارتیشن اداری با توجه به چند عامل محاسبه میشود که مهمترین این عوامل عبارتند از؛
متراژ پارتیشن
جنس پارتیشن
کیفیت متریال های بکار رفته در ساخت آن
جنس یراق آلات پارتیشن
ضخامت کار
میزان تزئینات انجام شده روی آن
متحرک یا ثابت بودن پارتیشن
تک یا دو جداره بودن آن (پارتیشن دوجداره جزو پرکاربردترین پارتیشن های اداری هستند)
شرایط خرید اقساطی پارتیشن اداری از پارتیشن پرچین
همانطور که در مقدمه بحث هم گفتیم، ما در پارتیشن پرچین برای این که بتوانیم گامی مثبت در جهت خرسندی و رضایت شما هموطنان عزیز برداریم، اقدام به فروش اقساطی پارتیشن با شرایط ویژه کرده ایم. شما برای اطلاع از قیمت دقیق انواع پارتیشن و همچنین اطلاع از شرایط خرید اقساطی، میتوانید از طریق راه های ارتباطی درنظر گرفته شده با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید.
خرید با چک بانکی هم که هیچ شرایط خاصی ندارد! فقط کافیست بر سر تاریخ چک با مدیریت مجموعه پارتیشن پرچین به توافق برسید و سپس هزینه کل را طی یک یا چند فقره چک معتبر پرداخت کنید.
برچسب: ،
ادامه مطلب