معرفی انواع پارتیشن اداری
معرفی انواع پارتیشن اداری
اگر دقت کرده باشید تمام اماکن اداری، ساختمان کلینیک ها و محیط هایی با کاربری عمومی در اصل یک سالن با متراژ نسبتا بزرگ هستند که به تعدادی اتاق کوچک با کاربری های مختلف تقسیم شده اند. در زمان های قدیم برای بخش بندی و تقسیم کردن این سالن ها به اتاق های کوچک و ایجاد فضای خصوصی برای کارمندان، چارهای جز دیوارکشی نبود. اما با گذشت زمان طراحان و مهندسین دکوراسیون داخلی که دشواری دیوارکشی در این اماکن را دیدند، به فکر طراحی و ساخت دیوارهای متحرک افتادند و در پی آن پارتیشن اداری برای اولین بار تولید شد.
در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد افراد برای استفاده بهینه از فضا و تقسیم کردن محیط دفتر خود به اتاق های کوچکتر، به سراغ پارتیشن اداری میروند. شما هم اگر به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اید یا این که به محیط جدید نقل مکان داده اید و اکنون به فکر این هستید که از شیوه های نوین برای دیزاین و تقسیم کردن محل کارتان بهره ببرید، بهتر است به سراغ پارتیشن های شیشهای، چوبی یا آلومینیومی بروید.
برای پرداخت هزینه پارتیشن نیز نگران نباشید! چرا که قصد داریم در این مطلب و در کنار معرفی انواع پارتیشن اداری، یکی از تولیدکنندگان باسابقه پارتیشن را که شرایط پرداخت اقساطی و پرداخت با چک بانکی مدت دار را برای راحتی حال شما عزیزان درنظر گرفته، خدمتتان معرفی کنیم.
پارتیشن چیست؟
پارتیشن در لغتنامه ها معانی متفاوتی دارد و در علوم گوناگون نیز برای اشاره به بخش بندی و تقسیم بندی محیط ها و فضاهای متعدد، استعمال میشود. اما منظور ما در اینجا از پارتیشن، همان دیوارهای نازک ساخته شده با متریال ها و مواد اولیه عایق صدا، حرارت و برودت است که به صورت ثابت یا متحرک و برای تقسیم کردن محیط های داخلی و اتاق های بزرگ به فضاها و اتاق های کوچکتر مورد استفاده قرار میگیرند.
پرفروشترین پارتیشن های اداری
طراحان و سازندگان پارتیشن های اداری که استقبال بی نظیر مدیران شرکت ها، ادارات و مراکز درمانی را از این دیوارهای جداکننده دیدند شروع به طراحی و ساخت آن ها در مدل ها، طرح ها و رنگ های متنوع کردند. بنابراین شما اگر الان در اینترنت درباره پارتیشن اداری جستجو کنید مطمئنا با مدل های متنوع روبرو خواهید شد. اما در میان انواع پارتیشن های اداری، ۳ مدل هستند که محبوبیت و فروش بیشتری دارند. این ۳ مدل عبارتند از؛
پارتیشن شیشهای فریم لس
این مدل پارتیشن اداری که جزو مدرنترین نمونه هاست، با استفاده از شیشه ساخته میشود و همانطور که از نامش پیداست، فریم لس (بدون فریم و قاب) است. به عبارت دیگر شیشه های این سبک پارتیشن به وسیله یک سری یراق آلات داخلی و به شکل کاملا مخفی به یکدیگر و به کف و سقف متصل میشوند و همین باعث میشود تا زیبایی بیشتری داشته باشند.
پارتیشن MDF
دومین پارتیشن اداری محبوب پارتیشن ام دی اف یا همان پارتیشن چوبی است. این مدل پارتیشن بیشتر برای جدا کردن و ایجاد فضاهای خصوصی مثل سالن کنفرانس ادارات مورد استفاده قرار میگیرد. البته پارتیشن های چوبی غالبا با شیشه ترکیب میشوند و قسمت هایی از آن ها به صورت پنجره های شیشهای با پرده داخلی یا بیرونی ساخته میشود تا به این ترتیب نور محیط تامین شود.
پارتیشن آلومینیومی
پارتیشن های اداری آلومینیومی نیز با این که ازنظر ظاهری مثل دو مدل قبل، زیبا و مدرن نیستند ولی چون قیمت مناسبتری دارند و طول عمر و ماندگاری آن ها به نسبت بیشتر است، پرفروش هستند. این مدل پارتیشن ها اکثرا در ادارات دولتی و دفاتر پیشخوان و اماکن این چنینی نصب میشوند و برای افرادی مناسب اند که نمیخواهند بابت خرید پارتیشن اداری، هزینه زیادی صرف کنند.
۴ مزیت مهم پارتیشن اداری نسبت به دیوارکشی معمولی
اگر هنوز بابت استفاده از پارتیشن مردد هستید و نمیدانید پارتیشن بندی اداری بهتر است یا دیوارکشی معمولی، شاید اطلاع از مزایای پارتیشن اداری به شما کمک کند تا بتوانید تصمیم درست و هوشمندانه بگیرید. این المان داخلی مزایای زیادی دارد که از جمله مهمترین آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛
افزایش زیبایی و جذابیت محیط
تابحال شده به ادارات یا محیط هایی که با بکارگیری پارتیشن به فضاهای کوچکتر تقسیم شده اند بروید؟! اینگونه اماکن فضایی بسیار دلباز و زیبا دارند و هماهنگی خاصی میان المان ها و دکوراسیون آن ها حاکم است. چرا که پارتیشن های اداری با درنظر گرفتن مواردی مثل سبک دکوراسیون محیط در رنگ ها و مدل های مناسب طراحی میشوند و در نتیجه پس از نصب بر زیبایی و جذابیت محیط میافزایند.
استفاده بهینه از فضا
پارتیشن های اداری در هر جنس و مدلی که باشند، فضای خیلی کمی اشغال میکنند. از طرفی قابلیت طراحی و نصب در اشکال و زوایای گوناگون را دارند. و از همه مهمتر این که جابجایی آن ها امری ممکن و آسان است. همه این ویژگی ها در کنار یکدیگر این امکان را برای شما فراهم میکنند که بتوانید نهایت استفاده را از فضا ببرید و بدون درنظر گرفتن متراژ کل محیط، آن را به هر تعداد اتاقی که میخواهید تقسیم کنید.
روشنایی بیشتر
همه ما میدانیم که ساختن دیوار با استفاده از مصالحی مثل آجر و سیمان و … باعث تاریک شدن محیط میشود. زیرا در دیوارهای آجری هیچگونه روزنه یا فضایی برای عبور نور وجود ندارد. در حالی که پارتیشن های شیشهای و پارتیشن هایی که ترکیبی از شیشه و چوب یا آلومینیوم دارند، به خوبی نور را از خود عبور میدهند و هیچ تاثیر منفی بر روشنایی اتاق ها ندارند.
مقرون به صرفه بودن
حتما از قیمت بالای مصالح ساختمانی خبر دارید و میدانید که این مصالح روزبهروز در حال گرانتر شدن هستند! پس با یک دو دو تا چهارتای ساده میتوانید بفهمید که ساخت چند دیوار برای تقسیم کردن اتاق ها، چقدر هزینهبر است. تازه به هزینه خرید مصالح باید دستمزد بنا و کارگر و … را هم اضافه کنید که در این صورت قطعا هزینه نهایی سر به فلک میکشد.
اما قیمت پارتیشن های اداری حتی اگر با بهترین و مرغوبترین متریال هم ساخته شوند، باز به هزینه خرید مصالح و ساخت دیوارهای آجری نمیرسد. البته شما همین هزینه را هم میتوانید به صورت اقساطی یا چکی پرداخت کنید!
پارتیشن اداری موردنظر خود را انتخاب کنید و آن را به صورت اقساطی یا با چک بانکی بخرید
حالا که با انواع پارتیشن اداری آشنا شدید و به این نتیجه رسیدید که پارتیشن بندی فضای داخلی ادارات و اماکن عمومی خیلی خیلی بهتر از دیوارکشی در آن هاست، احتمالا این سوال ذهنتان را درگیر کرده آیا خرید پارتیشن اداری با قیمت مناسب و شرایط اقساطی، امکان پذیر است؟!
در پاسخ به این سوال، ما پارتیشن پرچین را به شما معرفی میکنیم! پارتیشن پرچین از باسابقهترین فعالان صنعت ساخت انواع پارتیشن اداری است که در جهت جلب رضایت و خرسندی شما هموطنان عزیز تصمیم به فروش اقساطی گرفته است. شما عزیزان حتی اگر توان پرداخت اقساطی مبلغ را هم نداشته باشید، میتوانید از شرایط خرید چکی این مجموعه استفاده کنید. و در صورت تمایل به خرید نقدی نیز میتوانید از قیمت های عالی و تخفیفات ویژه این مجموعه بهرهمند شوید.
پس فرصت را از دست ندهید و همین حالا برای آشنایی بیشتر با پارتیشن پرچین، بررسی رزومه و مشاهده نمونه کارهای این مجموعه مجرب و استفاده از خدمات مشاوره تخصصی و رایگانی که توسط کارشناسان متخصص پارتیشن پرچین ارائه میشود به وب سایت رسمی این مجموعه مراجعه کنید.
منبع:پورتال جامع مهندسی
برچسب: ،